Superb Cutie
16 DEC
Dec 16, 2011 | 20:28 | 0 comments


Hey !! Wey ! sihat ke ? aku harap sihat okay ? aku ? hee , semakin sihat ! Err , semalam aku demam . Sakit sebelah kepala , aku rasa sebab banyak berfikir :( , semua tu penting , sebab tu aku fikir , tapi alhamdulillah aku dah sihat sikit dari semalam :) .

Err , semalam sebenarnya ada aku update ! tapi aku delete :) . Heyy . masalah ni memang tak akan hilang kot noh ==' . manusia tak akan lari dari masalah , setiap hari masalah akan datang ! It's okay , aku terima seadanya , tapi aku tak kuat , aku perlukan seseorang yang boleh bagi aku semangat ! Cehh ! ngada-kan --' #abaikan :)

Heeee ! 16 Dec ni kalau tahun lepas aku happy gila ! Happy ? tarikh aku couple ke ? Atetete ! bukanlah . Tarikh ni tahun lepas aku last paper SPM :) ! Tak sangka , hari ni pun aku happy with my friends :) Thanks youu all !

Errkk ! Tak berapa hari saja lagi sekolah nak bukakan , Errr , cuti pun semakin habis ! Aku ? Study pun tak lagi , Aduh ! Malasnya weh :( .

KBHAI !

Older Post | Newer Post






Secret Admirer AchikRin